vrijdag 17 oktober 2014

Succesvolle Meet en Greets @onbeperktaandeslag krijgen vervolg

Beste deelnemer aan Onbeperkt aan de Slag,

De komende maanden organiseren wij een aantal Meet & Greets vanuit het project Utrecht Onbeperkt aan de Slag. Deze Meet & Greets vinden steeds plaats op locatie bij een werkgever die mee doet met het project en worden behalve door die werkgever ook door andere werkgevers bijgewoond. Het doel van deze meetings is elkaar leren kennen en van elkaar leren, zowel vanuit degenen die werk zoeken als de werkgevers die werk bieden. Het karakter van de bijeenkomsten is vooral informeel. Een hele mooie mogelijkheid om een andere ervaring op te doen en je netwerk te vergroten.

Als je een profiel op het platform hebt, dan kun je meedoen. We zouden graag horen of je komt: dan weten we op hoeveel mensen kunnen rekenen. Stuur dan een mailtje aan utrecht@onbeperktaandeslag.nl De volgende Meet & Greet is alvast gepland op 14 november bij Movares.

We zien je graag!

Team Onbeperkt aan de Slag

bij de eerste Meet & Greet waren gisteren zeker 30 werkzoekenden de eerste bijeenkomst had plaats bij onze partner berenschot, en hoewel het voor ons ook onzeker was hoe deze bijeenkomst aan zou slaan waren de reacties positief

We zien je graag, op 14 november bij Movares

Geen opmerkingen:

Een reactie posten