donderdag 18 februari 2016

#vraag100000 vandaag geeft VNO/NCW via de #Vraag100000, antwoorden op vragen over de garantie banen.



vandaag donderdag 18,

Geeft VNO/NCW via de #Vraag100000, antwoorden op vragen over de garantie banen. Voor mij blijft de belangrijkste vraag tweeledig in eerste instantie wanneer gaan we ervoor zorgen dat de doelgroep een volwaardige stakeholder gaat worden in het overleg?

Ten tweede wanneer gaan we ervoor zorgen dat alle kleinschalige initiatieven eens bij elkaar worden gebracht omdat het voor zowel de werkgever als de werkzoekenden onduidelijk is bij welke platformen men zich kan aanmelden.

Daarnaast wil ik VNO/NCW vragen om mijn blog "Door te delen meer bereiken via

actief te delen en niet alleen vandaag. We moeten het samen doen en niet alleen de ouders verschillende partijen met uiteindelijk het zelfde belang mensen die langs de zijlijn staan laten participeren.

Met vriendelijke groet,

Harry Haddering

Kwartiermaker Onbeperktaandeslag.nl
MATUTER.nl

Kvk nummer 62538608 BTW 10671213B01
P/a Dr. A. Kuyperstraat 144 9402 CS Assen
0592867353 / 0623486100
https://www.linkedin.com/in/harryhaddering


1 opmerking:

  1. Om te beginnen korte correctie, wij reageren vanuit VNO-NCW Midden, een van de 5 zelfstandige regionale verenigingen van VNO-NCW. In onze ervaring en volgens onze waarneming is de doelgroep als stakeholder betrokken. Dat vinden wij vanzelfsprekend en het gebeurt op verschillende manieren: via de vakbonden in de werkbedrijven, via cliëntenraden in het overleg met gemeenten en de inzet van ervaringsdeskundigen zoals de roadshow van de Realisten. Wij zijn ons goed bewust van het feit dat het succes van dit akkoord positief wordt beïnvloedt door de doelgroep actief te betrekken bij het hoe en wat. Groet Ron van Gent, directeur VNO-NCW/MKB Midden.

    BeantwoordenVerwijderen